Päiväretki Sipoonkorven kansallispuistossa

Sunnuntaina pakkasimme koiran, vaelluskengät, vaihtovaatteet, retkieväät ja hammockin vetokärryyn ja hyppäsimme pyörien selkään. Kotoani Pohjois-Helsingistä Sipoonkorven pohjoisosaan ajelee puolitoista tuntia. Meillä on vakkaripaikka, johon aina pyörät jätämme ja josta lähdemme patikoimaan. Autottomalle tuollainen pyörän perään asennettava kärry on superhyvä, kyseessä on siis Tori.fi:stä ostamani lapsen kuljettamiseen tarkoitettu vetokärry, jonka olen tuunannut koiralle sopivaksi. Sen lisäksi että siinä kulkee koira, sinne saa myös jonkin verran tavaraa mukaan.

Metsässä on aina vaan niin ihanaa! Sipoonkorvesta löytyy osia, joissa ei juuri edes liiku ketään, joten jos kaipaa todellista rauhaa, niin kannattaa varovaisuus huomoiden poiketa myös yleisimmiltä kulkureiteiltä.

Syksyllä metsästä ei tarvitse poistua tyhjin käsin. Keräsimme puolukoiden lisäksi tatteja, orakkaita ja jopa suppilovahveroita löytyi.

Mietin illalla näitä päiväretkiä, niissä on pelkästään hyviä puolia. Päivän aikana tulee liikuttua monipuolisesti ja oltua ulkoilmassa. Mieli lepää metsässä ja koira nauttii. Ja vieläpä saa kotiintuomisia.

Pientä seikkailua päivään toi hetki, kun vajosin toisen jalan reittä myöten suonsilmään. Oli yllättävää, miten kova imu sellaisessa on – enkä meinannut päästä omin avuin sieltä ylös. Onneksi kaveri oli huhuilumatkan päässä.

Aurinko ei paistanut, mutta päivä oli ihana ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s